MARDİN / ARTUKLU - Mehmet Akif Nuhoğlu Anadolu Lisesi

Ock

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Selma Şekerci ve öğrencileri güzel bir Şiir Dinletisi gerçekleştirdi. Etkinliğe katkı sunan ve katılan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Matematik Öğretmenimiz Hasan Sun'un düzenlediği satranç turnuvamızın sonuna geldik. Turnuvaya katılan ve dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz. Dereceye giren öğrencilerimize ödülleri turnuva sorumlumuz Hasan Sun tarafından verildi.

Ara

İnsan Hakları Haftası kapsamında öğrencilerimizin hazırlamış oldukları pano çalışması. Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

İnsan Hakları Haftası kapsamında Felsefe Öğretmenimiz Nuri Duyan ve Coğrafya Öğretmenimiz İrem Abay öğrencilerimize Demokrasi ve İnsan Hakları konulu bilgilendirme semineri düzenlediler. Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimizin hazırlamış oldukları pano çalışması.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Sözlük Özgürlüktür etkinliği kapsamında öğrencilerimiz sözlük tasarımı hazırladılar.

Ara

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Emin Duyan, Şube Müdürümüz Sayın Mehmet Sadık Keleş okulumuzu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerimizle sohbet ettiler. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Kas

Okul Rehberlik Servisimiz ve Mardin Rehberlik ve Araştırma Merkezi Öğretmenleri Sayın Zeynep Ekinci ve Riyad Tezcan işbirliğiyle 12.sınıf öğrencilerimize yönelik "Zaman Yönetimi ve Sınır Koyma" konulu seminer verildi. Emeği geçen öğretmenlerimze teşekkür ederiz.

Kas

Matematik öğretmenimiz Sayın Hasan Sun'ın düzenlediği satranç turnuvamızı öğrencilerimizin yoğun katılımıyla başlattık. Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Kas

24 Kasım Öğretmen Günü proramımızı gerçekleştirdik. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz, bu vesileyle tekrar tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma ve Atatürk Haftası kapsamında il programı okulumuz tarafından düzenlenmiştir. Törende emeği geçen  tüm öğrenci, öğretmen ve idarecelirimize teşekkür ederiz.

Ekm

Filistin Halkı için düzenlediğimiz kermese yoğun ilgi gösteren öğrencilerimize teşekkür ederiz. Kermesin hazırlanmasında emeği olan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okul Psikolojik Danışmanlarımız Veysel Sümer ve Veysel Elibol öğretmenlerimiz ve Mardin Rehberlik ve Araştırma Merkezinden Riyad Tezcan ve Zeynep Ekici öğretmenlerimiz 12. sınıf öğrencilerimize yönelik Motivasyon konulu seminer verdiler. Okul Psikolojik Danışmanlarımıza ve misafir öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okul Aile Birliği Toplantımızı velilelirimizn yoğun katılımıyla gerçekleştirdik. İlgi gösteren tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yılı kapsamında okulumuzda düzenlenen etkinliklikler çerçevesinde Tarih Öğretmenimiz Sayın Murat Yıldırım ve öğrencileri 29 Ekim Cumhuriyet panosunu düzenlediler. Emeği geçen öğrencilerimize ve Tarih Öğretmenimiz Sayın Murat Yıldırım'a teşekkür ederiz.

Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyetin kurulmasında emeği olan herkesi minnet ve şükranla anıyoruz, Cumhuriyetimizin 100.Yılını kutluyoruz. Nice 100 yaşlara...