MARDİN / ARTUKLU - Mehmet Akif Nuhoğlu Anadolu Lisesi

Mehmet Akif Nuhoğlu Öğrencileri Çek Cumhuriyeti´nde

Okulumuz Okul Öncesi Eğitimi Stajı kapsamında ikinci hareketliliğini Çek Cumhuriyeti´ne gerçekleştirmiştir.

5 farklı AB ülkesinde okul öncesi eğitimi stajı adlı projemiz çerçevesinde okulumuz öğrencileri İspanya ve Çek Cumhuriyeti´ni ziyaret etmiştir.

Ülkemizden üç okul, Avrupa´dan beş okulun katıldığı sekiz ortaklı projenin koordinatörü olarak okulumuz 23 Mart - 8 Nisan tarihlerinde İspanya, 26 Nisan - 9 Mayıs tarihlerinde Çek Cumhuriyeti´ne haretlilik gerçekleştirmiştir.

Türkiye´den katılan diğer okullar ise, Dargeçit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Danimarka ve Portekiz´e, Zonguldak Karapınar Galip Güpgüpoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise Macaristan ve Portekiz´e hareketlilik gerçekleştirmiştir. Projemiz 15 Eylül 2014 ile 15 Eylül 2015 tarihleri arasında uygulanacaktır.

Yayın: 20.04.2015 - Güncelleme: 04.06.2015 11:41 - Görüntülenme: 1584